ЗА НАС

ЗА НАС

 

Технологија, иновации, почитување на платнетата и човечките вредности кои секој ден ние ја трансформираме сегашноста во иднината што ја посакуваме.

Ефективно искуство повеќе од 20 години

 

За сите овие 20 години ние сме обезбедиле реални и ефективни решенија за предизвиците на одржливоста на животната средина преку продажба и монтажа на системи за автомобилскиот сектор врз основа на алтернативни горива, кои се помалку скапи, но подобри за животната средина.

Утре

Плимонт го смета за успешно исполнета цел е промовирањето на автогасот како еколошко и економично алтернативно гориво.

 

 

 

 

 

 

 

Денес

Денес токму благодарејќи на свесноста на возачите за придобивките од употребата на автогасните системи, може да се каже дека и во Македонија успешно се следи европскиот тренд на се поголема употреба на ова еколошко гориво.

 

 

 

 

 

 

Пред 5 години

Автогасниот центар на Плимонт е комплетно опремен за дијагностика и сервисирање на автогасни системи и на моторни возила, со професионален и искусен персонал со 18 годишно искуство во вградување на автогасни уреди.

 

 

 

 

 

 

Пред 10 години

Посебно сме горди на успешното претставување на производите на компанијата Landi Renzo S.p.A -најголемиот светски производител на автогасни уреди, и со фактот што  уредите на Landi Renzo се далеку најпродавани на македонскиот пазар.

 

 

 

 

 

 

Пред 15 години

Плимонт од 2004 година е дистрибутер и овластен сервисер за Италијанскиот производител на автогасна опрема, групацијата Landi Renzo S.p.A.

 

 

 

 

 

 

Пред 20 години

Плимонт Дооел од основањето до денес е со седиште на ул. Радован Ковачавиќ бр.63, во населба М.А.Ченто.

Центар за тестирање на плински уреди

 

Плимонт Дооел  е водечка компанија во областа на автогасните уреди, која со своите активности учествува со над 50% од овој сегмент на пазарот во Република Македонија.

Основна дејност на компанијата е увоз, дистрибуција, вградување и одржување на автогасни системи.

Автогасниот центар на Плимонт е комплетно опремен за дијагностика и сервисирање на автогасни системи и на моторни возила, со професионален и искусен персонал со 18 годишно искуство во вградување на автогасни уреди.

Интересни факти

 

Нашиот тим

Што рекоа за нас

 

Инсталирани Landirenzo системи

на возилата од водечките производители на автомобили

Квалитет

Посебно посветен на автомобилската индустрија, која ги става дури и повеќе акцент на превенција на дефекти, уште од фазата на проектирање, и – пред сè – за планирање и интеграција, за да се целосно во согласност со барањата на клиентите.

Награди и признанија

ИСКУСТВО

18 години искуство во вградување на автогасни системи

ОПРЕМА

Плимонт е најголем снабдувач на автогасна опрема во Македонија

ЗАСТАПНИК

Застапник и овластен сервисер на Италијанската компанија Landi Renzo

ПОДДРШКА

Обезбедена поддршка на клиентите со 24 месечен гарантен рок на нашите системи

ТИМ

Нашиот тим се состои од професионален и искусен персонал

ДОГОВОР

Плимонт има договор со повеќе институции и компании за плаќање преку синдикати

ЦЕНИ

Секогаш најповолни цени на нашите автогасни системи

УСЛУГИ

Голем број на услуги

Информирајте се преку Newsletter

Закажи сервис во Плимонт

 Стапете во контакт со нас