Редовно информирани за редовните сервисни процедури за вашето возило преку е-маил

[vc_row css=”.vc_custom_1524057230200{padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”4118″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1524057317976{padding-bottom: 100px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Редовно информирани за редовните сервисни процедури за вашето возило преку е-маил

 

Откако ќе го инсталираме плинскиот уред во Вашето возило, преку нашиот софвер (по статистиките за годишно поминати километри земено од вашите искуства, благовремено преку нашиот систем ќе бидете информирани за редовните сервисни процедури кои му се потребни на Вашето возило за подобрo, долгорoчно и правилно функционирање).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]