ПРИДОБИВКИ

Со LPG и CNG од вашето возење

ЌЕ ДОБИЕТЕ ПОГОЛЕМА ВРЕДНОСТ!

 

Со LPG или CNG системите вашиот живот е подобар! Се намалуваат трошоците за гориво. Дишете чист воздух и се грижите за планетата. Возилата со LPG или CNG системи се сметаат за еко-пријателски и затоа може да се движиме слободно.

Колку ќе ги намалите трошоците.

Колку, во споредба со бензинот?

LPG

CNG

Дишете чист воздух

и грижете се за планетата земја

COLESS*

  NOX MAXIMUM REDUCTION

  Заштедете до максимум

  Загрижени сте за LPG или CNG горивото
  дека ќе ги влоши перформансите на возилото во однос на бензинот?

  LPG

  GPL резултати во максимална моќна загуба од
  околу 2-3%, што во основа ги
  зачувува перформансите на возилото.

  CNG

  Природен гас резултира најмногу во пад
  на 5-10% во брзина.

  Можете да платите на рати,

  доколку купите онлајн

  Размислувате за автогасен систем во вашиот

  автомобил?
  Аплицирајте веднаш за понуда, едноставно

  и необврзувачки!

  Ако одлучите да купите онлајн, може да

  плаќате на рати.

  Со Плимонт,
  сте сигурни дека го правите

  вистинскиот избор

   

  18 години  историја
   

  2303 сервисни  интервенции
   

   12 добиени  Сертификати
   

  100% Италијанска технологија
   

  1523 услужени   клиенти