Плус 12 години гаранција

Плус 12 години гаранција

 

Новиот Landirenzo PLUS 12 промоција, се резервирани за гас специјализирани работилници и активни на интернет, и ќе стапат на сила од 1 јули. Како резултат на тоа, класичната 24 годишна гаранција, издадена во времето на инсталирање на системот закажана за одржување, сега може да се продолжи за уште 12 месеци.