ПЛИНСКИ СИСТЕМИ

ВГРАДУВАЊЕ НА АВТОГАСЕН LPG УРЕД

 

Сите возачи кои размислуваат за поставување на автогасен уред во своето возило можат да се обратат во Плимонт за совети околу компатибилноста на возилото за конверзија на плински погон и околу изборот на оптимален автогасен систем.

ВГРАДУВАЊЕ НА АВТОГАСЕН LPG УРЕД

Ланди Рензо нуди широк спектар на системи гас за конвертирање на вашите возило на ТНГ и природен гас.
ТНГ и природен гас LANDIRENZO системи се достапни и за бензински и дизел мотори и користат ниско-влијание извори на енергија да се придонесе за развој на еколошки мобилност, гарантирајќи помалку загадувачки емисии и нудат економски бенефиции.
Сите системи LANDIRENZO гас се резултат на во-длабочината на студии и напредни технолошки истражувања. На многу патенти регистрирани од страна на истражување и развој на центар на компанијата се означени пресвртници во еволуцијата на механички и електронски интеграција на ТНГ и природен гас системи во возилата.

Гасни

инсталации

Гасни инсталации за 3-4 и 5-6-8 цилинрични автомобили

Гасни инсталации за

директно вбризгување

Гасни инсталации за автомобили со директно вбризгување: GDI, FSI, TFSI, TSI, TCE

Едноставни гасни

инсталации

Гасни инсталации со блендер и испарувач (вакуумни и електрични)

Други

производи

Акумулатори за течни гасови за полнење, уреди за вентили за масло и емулатори и напредни процесори

СО ПЛИМОНТ

ЗАШТЕДЕТЕ  НА ТРОШОЦИТЕ

ЗА ГОРИВО

СО ПЛИМОНТ

ПОМОГНЕТЕ И НА ЖИВОТНАТА ОКОЛИНА

СО ПЛИМОНТ

ОДЕТЕ КАДЕ И КОГА САКАТЕ

СО ПЛИМОНТ

ПАТУВАЈТЕ БЕЗБЕДНО

Информирајте се преку Newsletter

Закажи сервис во Плимонт

 Стапете во контакт со нас