Нов Автогасен центар во Плимонт

Нов Автогасен центар во Плимонт

 

На 17.10.2016 год. започна со работа новиот Автогасен центар “ПЛИМОНТ”.
Нашата нова локација се наоѓа на бул “Трета Македонска Бригада” број: 50, во кругот на Раде Кончар позади Тинекс.