На почеток на нова зора

[vc_row css=”.vc_custom_1451945856739{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column][vc_single_image image=”2206″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1451945856739{padding-top: 80px !important;padding-bottom: 80px !important;}”][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

На почеток на нова зора

 

Два настана во Април ( Alternative Fuel Mexico, Mexico City and GAS SHOW, Varsavia) има посебно значење за нашата иднина, ќе се види дебито на новиот Omegas 4.0 комплет. Ова е само почеток на еден процес, кој има за цел да го задржи квалитетот на Landirenzo производите, додека зголемувањето на нивната леснотија со користење на работилници. Во 2017 година ќе се види на воведување на многу други иновации од овој вид, со цел да се зголеми автономијата на работилниците и да се олесни нивната помош и услуги, кои треба да се повеќе и повеќе интерактивни.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]