ИСКУСТВО

[vc_row full_width=”stretch_row” font_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1494538843673{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 110px !important;padding-bottom: 130px !important;}”][vc_column width=”1/6″ el_class=”facts”][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Ефективно искуство

повеќе од 20 години

[/vc_column_text][wd_empty_spaces height_desktop=”40″][vc_column_text]

За сите овие 20 години ние сме обезбедиле реални и ефективни решенија за предизвиците на одржливоста на животната средина преку продажба и монтажа на системи за автомобилскиот сектор врз основа на алтернативни горива, кои се помалку скапи, но подобри за животната средина.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” font_color=”#ffffff” css=”.vc_custom_1493994465474{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 110px !important;padding-bottom: 130px !important;background-color: #082647 !important;}”][vc_column el_class=”facts”][vc_column_text] 

 

Утре

Плимонт го смета за успешно исполнета цел е промовирањето на автогасот како еколошко и економично алтернативно гориво.

 

 

 

 

 

 

Денес

Денес токму благодарејќи на свесноста на возачите за придобивките од употребата на автогасните системи, може да се каже дека и во Македонија успешно се следи европскиот тренд на се поголема употреба на ова еколошко гориво.

 

 

 

 

 

 

Пред 5 години

Автогасниот центар на Плимонт е комплетно опремен за дијагностика и сервисирање на автогасни системи и на моторни возила, со професионален и искусен персонал со 18 годишно искуство во вградување на автогасни уреди.

 

 

 

 

 

 

Пред 10 години

Посебно сме горди на успешното претставување на производите на компанијата Landi Renzo S.p.A -најголемиот светски производител на автогасни уреди, и со фактот што  уредите на Landi Renzo се далеку најпродавани на македонскиот пазар.

 

 

 

 

 

 

Пред 15 години

Плимонт од 2004 година е дистрибутер и овластен сервисер за Италијанскиот производител на автогасна опрема, групацијата Landi Renzo S.p.A.

 

 

 

 

 

 

Пред 20 години

Плимонт Дооел од основањето до денес е со седиште на ул. Радован Ковачавиќ бр.63, во населба М.А.Ченто.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]