Инсталирани Landirenzo системи

Инсталирани Landirenzo системи

НА ВОЗИЛАТА ОД ВОДЕЧКИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА АВТОМОБИЛИ

 

Плимонт работи со најпознатите производители на моторни возила

Плимонт има партнерства со Ланди Рензо во место со најголемите производители на моторни возила во светот за многу години.

Комплексноста на електроника во денешниот нови возила бара постојана и стабилна соработка со производителите на моторни возила да се дизајнира и да се изгради систем кој може да биде совршено интегриран во електронски и механички дизајн на денешните возила.

Нашите партнерства со овие производители се фокусираат на голем број на модели наменети за одредени пазари и ќе се прошири во блиска иднина.

Ланди Рензо S.p.A. има формира оддел посветен исклучиво на производи за производителите на моторни возила и инвестира во него постојано.

Ние во моментов снабдување компоненти и системи за целосно да се најголемите производители на моторни возила во светот: