Автогасен систем: Emmegas Simple

Автогасен систем: Emmegas Simple

 

Emmegas автогасните системи – врвна италијанска автогасна технологија по исклучително пристапна цена и ниски трошоци за одржување.

Emmegas автогасните системи се проектирани, произведени и тестирани во Италија.
Наменети се за возила со MPI мотори од поново, но и од постаро производство. Emmegas е дел од Landi Group – најголемиот светски производител на автогасна опрема.
Emmegas одобрува 2 години гаранција на сите компоненти.